Livrarea comenzilor

Livrarea se face prin curier rapid. Taxa de transport este de 16 lei/ colet. La cumparaturi de minim 300lei transportul este gratuit. Prin curier rapid, coletul va ajunge acasa la dumneavoastra in maxim 2-3 zile lucratoare de la validarea comenzii. Acest lucru esta valabil pt. comenzile primite pana in ora 17.00.

Livrarea se face intre orele 9.00-17.00. Daca in acest interval nu sunteti acasa, va rugam sa specificati o alta adresa de contact pentru a nu se produce intarzieri la livrare sau chiar nelivrarea produselor comandate.

In cazul in care refuzati primirea coletului, acesta se va retrimite doar daca veti suporta taxele de transport si de retur ale coletului! Daca nu se achita aceste taxe nu veti mai putea efectua o noua comanda pe site-ul nostru.

Program de lucru

Preluare comenzi telefonice intre orele 09-20
Procesari comenzi (confirmari de stoc, informatii, emitere facturi proforme, etc): Luni-Vineri, de la 09:00 la 18:00.

Comenzile si intrebarile trimise dupa ora 18:00 si in zilele libere vor fi procesate in prima zi lucratoare.

Plata produselor se poate face in sistem ramburs, cu cardul sau prin transfer bancar 

1. Plata produselor in sistem ramburs, adica in momentul primirii coletului de la agentul firmei de curierat.

In colet se afla marfa comandata de dumneavoastra insotita de factura. La achitare trebuie sa primiti o CHITANTA de la firma de curierat ca dovada a platii. Datorita faptului ca folosim acest sistem ramburs, societatea noastra CONCEPT SHOP ONLINE nu poate emite CHITANTA pe numele Dvs., astfel curierul trebuie sa va inmaneze o CHITANTA pe care trebuie sa fie specificat in mod citet "INCASAT PENTRU CONCEPT SHOP ONLINE " suma incasata si data la care s-a achitat rambursul.

2. Prin intermediul procesatorului de plati online:  MobilPay 

Sunt acceptate toate cardurile de tip Visa si MasterCard, iar procesatorul de carduri asigura sisteme antifrauda performante, cu verificare automata si manuala si Procesare 3D Secure. 

3. Plata prin transfer bancar 

Dovada platii trebuie trimisa catre SC CONCEPT SHOP ONLINE SRL la adresa de e-mail lenjeriideosebite@yahoo.com. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul SC CONCEPT SHOP ONLINE SRL.

Garantia produselor

Produsele comercializate prin intermediul magazinului nostru virtual sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura, conform legislatiei in vigoare. 
Magazinul www.lenjeriideosebite.ro nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. CONCEPT SHOP ONLINE SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care CONCEPT SHOP ONLINE SRL nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita. CONCEPT SHOP ONLINE SRL nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta CONCEPT SHOP ONLINE SRL in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte inclusiv ambalajul si accesoriile aferente, adica acestea sa nu prezinte semne de uzura. Denuntarea de contract se face numai in scris.

Returul produselor

Returul de produse poate fi solicitat pentru urmatoarele situatii:
Produse ce v-au fost livrate gresit: 
Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de S.C. CONCEPT SHOP ONLINE S.R.L.

Renuntarea la cumparare

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul poate fi returnat numai daca este in aceeasi stare in care a fost livrat (ambalaje si etichete intacte, fara urme de spalare sau folosire). Returnarea banilor se va face numai prin banca cu Ordin de Plata emis pe numele cumparatorului. Acest lucru inseamna ca vom avea nevoie de urmatoarele date: Cont Bancar valid; Banca la care este deschis si Numele dvs complet, in momentul sosirii produsului in firma noastra. Termenul de returnare a sumelor este de maximum 5 zile din momentul primirii si verificarii produsului. Suma inapoiata si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

ATENTIE: In toate cazurile de mai sus produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite. Deteriorarea, utilizarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.

In cazul in care doriti returnarea produsului in termenul legal, va rugam sa ne adresati o notificarea SCRISA in maxim 14 zile de la primirea produsului, in care sa specificati:
- numele si prenumele
- numarul de telefon
- denumirea produsului pe care doriti sa il returnati
- numarul si data comenzii.
In cazul in care nu este respectata aceasta procedura ne rezervam dreptul de a refuza returul produsul.
NU BENEFICIAZA DE POLITICA DE RETURNARE PERSOANELE JURIDICE
.