Termeni si conditii

Datele personale(data protection)

Inregistrandu-va ca utilizator al acestui site, va exprimati implicit acordul privind primirea mesajelor electronice privind produsele comercializate, promotiile magazinului sau noi produse ale magazinului online. Datele dvs. personale vor fi utilizate pentru a fi contactat de reprezentantii nostri cat si pentru desfasurarea in bune conditii a livrarii produselor comandate si a incasarii contravalorii acestora, intocmirea de statistici pentru imbunatatirea serviciilor oferite utilizatorilor site-ului nostru.
Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site. Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dvs. de utilizator fiind integral in responsabilitatea dvs.

Adresa de livrare va fi folosita in scopul emiterii facturii cat si in scopul livrarii prin firma de curierat.
Adresa de email va fi folosita in scopul primirii de catre dumneavoastra a mesajelor electronice privind produsele comercializate, promotiile magazinului sau noi produse ale magazinului online.
Numarul de telefon va fi folosit pentru a fi contactat(a) de reprezentantii nostri cat si pentru desfasurarea in bune conditii a livrarii produselor comandate si a incasarii contravalorii acestora.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, transmisa catre SC CONCEPT SHOP ONLINE SRL.

Nu încurajăm SPAM-ul, nu furnizăm adresa dvs. de e-mail sau alte date cu caracter personal unor terţi (persoane fizice sau juridice), nu comercializăm, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obţinute prin intermediul acestui site, nu divulgăm adresa dvs. de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site.

Daca unele din datele despre dvs. sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Puteti intra oricand in contul dvs creat pe www.lenjeriideosebite.ro, pentru a corecta aceste date.

Inregistrare

In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila. Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site. Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dvs. de utilizator fiind integral in responsabilitatea dvs.

Plata produselor

Plata produselor se poate face in sistem ramburs, cu cardul sau prin transfer bancar.

1. Plata produselor in sistem ramburs, adica in momentul primirii coletului de la agentul firmei de curierat.

In colet se afla marfa comandata de dumneavoastra insotita de factura. La achitare trebuie sa primiti o CHITANTA de la firma de curierat ca dovada a platii. Datorita faptului ca folosim acest sistem ramburs, societatea noastra CONCEPT  SHOP ONLINE nu poate emite CHITANTA pe numele Dvs., astfel curierul trebuie sa va inmaneze o CHITANTA pe care trebuie sa fie specificat in mod citet "INCASAT PENTRU CONCEPT SHOP ONLINE " suma incasata si data la care s-a achitat rambursul.

2. Prin intermediul procesatorului de plati online: MobilPay

Sunt acceptate toate cardurile de tip Visa si MasterCard, iar procesatorul de carduri asigura sisteme antifrauda performante, cu verificare automata si manuala si Procesare 3D Secure. 

3. Plata prin transfer bancar

Dovada platii trebuie trimisa catre SC CONCEPT SHOP ONLINE SRL la adresa de e-mail [email protected] Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul SC CONCEPT SHOP ONLINE SRL.

Returnarea produselor

Returul de produse poate fi solicitat pentru urmatoarele situatii:
Produse ce v-au fost livrate gresit: 
Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de S.C. CONCEPT SHOP ONLINE S.R.L.

Atentie!!! Conform OUG 34/2014, Sunt exceptate de la dreptul de retragere in ceea ce priveste contractele la distanta furnizarea de produse confectionate la comanda. Produsele confectionate la comanda sunt cele la care gasiti aceasta specificatie in site si anume lenjeriile ce contin cearceafuri de pat cu husa elastic.

Renuntarea la cumparare

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul poate fi returnat numai daca este in aceeasi stare in care a fost livrat (ambalaje si etichete intacte, fara urme de spalare sau folosire). Returnarea banilor se va face numai prin banca cu Ordin de Plata emis pe numele cumparatorului. Acest lucru inseamna ca vom avea nevoie de urmatoarele date: Cont Bancar valid; Banca la care este deschis si Numele dvs complet, in momentul sosirii produsului in firma noastra. Termenul de returnare a sumelor este de maximum 10 de zile din momentul primirii si verificarii produsului. Suma inapoiata si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

ATENTIE: In toate cazurile de mai sus produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite. Deteriorarea, utilizarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.

Conform OUG 34/2014, Sunt exceptate de la dreptul de retragere in ceea ce priveste contractele la distanta furnizarea de produse confectionate la comanda. Produsele confectionate la comanda sunt cele la care gasiti aceasta specificatie in site si anume lenjeriile ce contin cearceafuri de pat cu husa elastic.
In cazul in care doriti returnarea produsului in termenul legal, va rugam sa ne adresati o notificarea SCRISA in maxim 14 zile de la primirea produsului, in care sa specificati:
-numele si prenumele
-numarul de telefon
-denumirea produsului pe care doriti sa il returnati
-numarul si data comenzii.
In cazul in care nu este respectata aceasta procedura ne rezervam dreptul de a refuza returul produsul.
NU BENEFICIAZA DE POLITICA DE RETURNARE PERSOANELE JURIDICE.

Declinarea responsabilitatii

S.C. Concept Shop Online SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. 
In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Furnizorul isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.